Черно море загуби от Дунав в пряк спор за четвъртото място

gonzo-cherno-more-bet365-%d0%ba%d0%be%d0%b5%d1%84%d0%b8%d1%86%d0%b8%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8

Черно море допусна домакинска загуба с 1:2 от Дунав в пряк спор в борбата за четвъртото място. Загубата за варненския тим е четвърта поредна в първенството. С успеха си Дунав има 49 точки в актива си, докато Черно море е с 36 точки.
Първото сериозно положение в мача бе за домакините. Във 2-та минута Тодор Паланков центрира отляво, а младият Мартин Костадинов засече топката с глава, но тя мина встрани от вратата. Дунав откри резултата в 17-та минута. Васил Шопов успя да подаде в коридор в наказателното поле на Черно море към Самир Аясс, който намери непокрития Мирослав Будинов, а нападателят на русенския тим вкара за 1:0 за Дунав. Домакините можеха да изравнят резултата две минути по-късно, но вратарят на гостите Станислав Антонов показа класа и спаси след удара на Иван Коконов. В 39-та минута гостите можеха да отбележат втори гол. Мирослав Будинов проби отдясно, навлезе в наказателното поле на Черно море и върна топката към Диян Димов, който обаче стреля от 12-13 метра над вратата.
Черно море изравни резултата в 56-та минута. Ондрей Сукуп центрира отдясно, Искандар Джалилов изчисти неубедително топката, а нахлуващият Михаил Венков с удар от воле изравни резултата – 1:1. В 59-та минута след грешка на Михаил Венков гостите можеха отново да вкарат, но вратарят на Черно море Емил Михайлов успя да избие топката след удара на Васил Шопов. В 60-та минута русенският тим вкара победния си гол. Васил Шопов проби отдясно и центрира, а Бранимир Костадинов засече топката от десетина метра и донесе трите точки за Дунав. В 70-та минута Васил Шопов стреля много опасно по диагонал от 20-тина метра, но топката премина над вратата на Черно море. В 74-та минута Валентин Йосков с красиво изпълнение на задна ножица можеше да изравни резултата, но топката премина на сантиметри над вратата на Дунав. В 84-та минута Пируло стреля от дистанция, но топката премина встрани на вратата на Дунав.

Bet365

BGbets.com